divendres, 5 de maig del 2017


La Fiscalía cita a declarar Hèctor López Bofill a causa d'unes piulades fetes des del seu compte particular de Twitter
La Fiscalía ha citat a declarar Hèctor López Bofill – afiliat nostre i delegat a la UPF- en qualitat d'investigat a causa d'unes piulades fetes des del seu compte particular de Twitter.
Davant aquesta situació des de la Intersindical-CSC volem expressar el següent:
  • La Intersindical-CSC ens solidaritzem amb el company i afiliat Hèctor López Bofill, fent-li costat en tot allò què requereixi.

  • La Intersindical-CSC observem l'existència d'una doble vara de mesurar pel què fa a les actuacions judicials contra usuaris de les xarxes socials. Existeix el precedent de nombroses amenaces de mort, crides al genocidi o oberta incitació a la violència contra ciutadans catalans per raó de la seva militància independentista o, encara més greu, pel senzill fet de ser catalans.

  • La Intersindical-CSC veiem amb preocupació com drets civils bàsics, com ara la llibertat d'expressió, són encotillats cada cop més per l'estat espanyol.

  • La Intersindical-CSC considerem que la citació de la Fiscalía rebuda pel company Hèctor López Bofill té la pretensió d'esdevenir exemplaritzant i generar por. S'inscriu, doncs, dins d'una ofensiva de caràcter més ampli i de caire polític i judicial per atacar i atemorir els ciutadans catalans compromesos amb l'exercici de la democràcia i la constitució d'una República Catalana independent.

  • La Intersindical-CSC fem una crida a estendre la solidaritat i a articular els necessaris mecanismes cívics per a salvaguardar els drets fonamentals de la ciutadania d'aquest país.

Intersindical-CSC

Barcelona, Països Catalans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada